Weekbrief 46 - 2020

voorblad
14-12-2020 Algemene Leden Vergadering (ALV)
ad01.jpg
Excelsior'20 wordt wijzer bij overstappen van zorgverzekeraar

In deze voor de club financieel lastige tijden, is het ook wel eens leuk om een bericht te delen waar we als club financieel wijzer van worden. Zonder dat dit u extra geld kost!

Bent u namelijk van plan over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Kijk dan via de button van Sponsorkliks op de homepage van deze site en start met het vergelijken van zorgverzekeraars via Independer. Wij ontvangen dan per overstap 22.50 Euro!

Bestelt u andere zaken ook vaak online? Kijk dan ook eens naar de andere bedrijven via de button van Sponsorkliks! U bestelt tegen de normale prijzen en wij ontvangen per bestelling een percentage van de bestelling!


Dave van der Linde stopt met bestuurlijke taken

Na bijna 7 seizoenen zitting te hebben gehad in het voetbalbestuur van Excelsior '20 heeft Dave van der Linde aangegeven te stoppen met zijn bestuurlijke taken.

In deze periode heeft Dave de rol van technische man binnen het bestuur vervuld en heeft hij dit 1,5 jaar lang ook gecombineerd met het jeugdvoorzitterschap. Daarnaast was Dave ook altijd een van de mensen die het voortouw nam bij de organisatie van het beroemde Excelsior'20 Jeugdkamp.

Dave geeft aan dat hij met heel veel plezier de functie heeft vervuld en dat hij er zo veel mogelijk tijd in heeft gestopt. Nu de situatie van Dave op privé vlak is veranderd, heeft hij besloten een aantal taken af te stoten waaronder de bestuurlijke taken. Dave zal betrokken blijven bij onze vereniging. Hij blijft de meiden van MO13-1 trainen en zal betrokken blijven bij de organisatie van het Jeugdkamp. De komende maanden zal in nader overleg worden afgestemd welke rol Dave verder binnen de club kan en wil vervullen.

Namens het bestuur van Excelsior '20 wil ik Dave danken voor zijn inzet in de afgelopen jaren, betrokkenheid bij de club en bereidheid om vooruit te helpen.

Wij hopen Dave nog vele jaren binnen onze club te blijven zien en op hem te kunnen rekenen bij het vervullen van de vrijwilligerstaken die belangrijk zijn voor ons allemaal.

Op een geschikt moment zullen wij Dave namens alle leden van Excelsior '20 op passende wijze bedanken.

Zoran Nikolic

Voorzitter Voetbalbestuur

R.K.S.V. Exclesior'20

Patrick kleding tegen mooie prijzen!
patrick-kleding-tegen-mooie-prijzen (8340) afbeelding

In samenwerking met onze kledingleverancier Patrick, via hun partner TeamUnited, kunnen we kleding aanbieden tegen hele aantrekkelijke prijzen. Zo hebben we Patrick voetbalschoenen, zijn er regenjacks, winterjassen (de coachjassen van de trainers).

Nu hebben we ook een aantal winterartikelen. Handschoenen, muts en een nekverwarmer (zie foto). Wilt u deze bekijken en kopen? Neem dan contact op met de kledingcommissie via kleding.excelsior20@gmail.com.

Ook voor aanvulling (tweede broekje bijvoorbeeld voor trainen of gym) kunt u bij ons terecht. Informeer bij de kledingcommissie voor alle mogelijkheden.

banner 0
ad02.jpg

Er zijn geen uitslagen deze week.

ad03.jpg

Er staan geen wedstrijden op het programma.

ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg