Weekbrief 11 - 2018

voorblad
24-03-2018 KinderBingo
07-04-2018 OPZOMEREN
20-04-2018 OPENINGSAVOND CRICKET SEIZOEN
17-05-2018 Meidenvoetbal ook bij Excelsior '20
ad01.jpg
De familie de Leede bedankt u voor uw steun!

Namens de hele familie wil ik iedereen bedanken voor alle blijken van medeleven na het overlijden van Toon de Leede. De druk bezochte uitvaart, alle lieve kaarten en alle persoonlijke berichten zijn een grote steun voor ons. Mijn moeder is bij ieder berichtje weer verbaasd dat zoveel mensen met haar en met ons meeleven. Uw aandacht wordt zeer op prijs gesteld!

banner 0
Column: ‘Cricket schijnt leuk te zijn’
column-cricket-schijnt-leuk-te-zijn (7425) afbeelding

Het zijn de slotwoorden van een column van Jan-Dirk van der Zee. Wie? Jan-Dirk van der Zee. De directeur van de amateurtak van de KNVB. De column is al weer van enige tijd geleden, maar die woorden zijn altijd in mijn achterhoofd blijven hangen. 'Schijnt leuk te zijn.' Nee! Is leuk! Cricket is leuk!

Waarom nu deze reactie? Ik moet u dan even meenemen naar het epistel van de beste man. 's Zomers wat langer doorvoetballen, en in de koude wintermaanden iets minder vaak de wei in, schreef de bestuurder. Daar komt het in de door hem vorig jaar bedachte nieuwe competitie-opzet op neer. Auw, dat zou gaan knellen bij de cricketclubs. Die beginnen immers in april al met de voorbereidingen op het aanstaande seizoen en vreesden dat met name de competitie voor de jeugd in het gedrang zou komen. Die vrees is niet onlogisch, mede gezien het onstuimige klimaat in dit land. Het kan hier zo maar ineens vriezen en dooien.

U heeft het ervaren, we hebben een hele lange winterstop achter de rug waarin weertechnisch best wat partijtjes gevoetbald hadden kunnen worden. En de winterstop was nog niet voorbij of het regende afgelastingen door vorst en nattigheid. Ik bedoel maar. Nog een paar voetballoze weekeinden (ik verneem hier en daar dat er weer vorst aan kan komen) en we lopen straks in augustus nog te ballen.

Met een uitloop tot ver in het cricketseizoen worden de jeugdleden met een dubbele sportagenda fysiek zwaar op de proef gesteld: 2 keer per week training voor voetbal, twee keer per week trainen voor cricket. Als dat roostertechnisch al mogelijk is. En oh ja, tegen het eind van het schooljaar moet er misschien door sommigen met het huiswerk nog wel even flink aan worden getrokken om over te kunnen gaan. En natuurlijk moeten er ook nog computerspelletjes worden gespeeld.

Zo lang meneer Van der Zee niet overweegt het door hem ingevoerde plan naar de prullenbak te verwijzen, ga ik als (van huis uit) katholiek maar bidden. Vroeger deden we dat bij cricket als het eerste elftal op een druilerige wedstrijddag op verliezen stond. Dan deden we een schietgebedje om een aanhoudende hoosbui die overspelen noodzakelijk zou maken. Nu ga ik bidden om een warme lente die overigens eerdaags begint. Vanaf komende week stralend weer, zodat de voetbalcompetitie nog een beetje bijtijds kan worden afgesloten en de cricketers niet in het gedrang komen.

Cricket schijnt leuk te zijn. Kom komende zomer een keer op Thurlede kijken meneer Van der Zee.

PUNTER

UDO JG1 - Excelsior'20 JG1 -

Verslag van de wedstrijd: UDO JG1 – Excelsior'20 JG1: 6-3 (5-2)

zaterdag 10 maart 2018.

Met ons team van 8 spelers dachten we een goede kans te hebben regen onze tegenstanders uit Oegstgeest.
Die kans hadden we zeker, maar helaas, ook nu weer gaven we in de eerste 10 minuten 3 doelpunten weg! Uit beleefdheid? Uit sportiviteit?
Wie zal het zeggen?
In de 2e minuut verdween een corner via een eigen speler in het net.
Ook de 2-0 en 3-0 kreeg UDO min of meer gratis van ons.
Daarna werden wij wat brutaler en dat leverde meteen een goede kans voor Omar op: op het laatste moment werd zijn schot echter geblokt.
Vervolgens kwam UDO goed weg toen schoten van Chris en Olav nét géén doel troffen.
Achterin herstelden Dominik en Hikmet zich weer, combinaties tussen Peter, Omar, Marchery en Chris begonnen te lopen en we waren zeker niet de mindere. Maar ja, als je te enthousiast naar voren gaat, komt er achterin ruimte en daar maakte UDO handig gebruik van: 4-0.
Het was Olav die, zoals vaker, attent reageerde: de bal kwam voor zijn voeten en hij scoorde nu wel: 5-1!
We roken onze kans en zetten UDO meteen onder druk, maar zij wisten toch weer te scoren: 5-1.
Net voor rust knalde Omar de 5-2 binnen!

In de 2e helft ging het gelijk op: UDO (met 6 wisselspelers!!!!) hield ons nauwelijks bij!! Komt dat misschien door onze conditietraining??!!
We kregen corners en kansen, maar UDO maakte toch eerst de 6-2.
Uiteindelijk wist Peter nog een keer knap te scoren en zo werd de eindstand 6-3.
Complimenten voor Marchery die zorgde voor een assist en talloze goede acties, voor Omar die de meeste meters heeft gemaakt en natuurlijk voor Darian die opnieuw een flink aantal keren een doelpunt wist te voorkomen!!

Laten we wel wezen: deze tegenstander is aan de sterke kant met één boomlange aanvaller, die door Dominik regelmatig werd tegen gehouden, en met enkele ervaren verdedigers en ook een zeer goede keeper. Dan kunnen we leven met een kleine nederlaag!! Wim

Wedstrijdverslag van: UDO JG1 - Excelsior'20 JG1
Datum:
Locatie: uit
Uitslag:

Kantinedienst zaterdagochtend 17 maart.

Voor de komende zaterdag hebben de volgende teams/ouders bardienst.

Zaterdag 17 maart

van 8.00 - 10.30 worden de volgende spelers van JO19-2 verwacht:

Steve Roovers, Mats Nelisse, Sanel Delic, Furkan Simsek

van 10.30 - 13.00 uur worden de volgende ouders van JO13-2 verwacht:

Anouar Achkif,Safouan Ghaddari, Gino Harreman.

Mocht u niet kunnen dient u zelf voor vervanging te zoeken binnen het team. Laten we er met z'n allen weer een heel mooi seizoen van maken en vele handen maken licht werk!!!

banner 1
Gegevens Afscheidsdienst Hans Kleinekoort

De gegevens voor de afscheidsdienst voor de overleden Ere Voorzitter Hans Kleinekoort zijn als volgt:

De dienst vindt plaats op maandag 19 maart om 12.30 uur in het crematorium Zuiderhof, Kolhoornseweg 13 te Hilversum.

Indien u van plan bent de dienst bij te wonen, wordt u verzocht een onverpakte witte roos mee te brengen.

Indien u uw teken van medeleven wilt sturen aan de familie Kleinekoort, dan kunt u dat doen naar het volgende adres:

Eigendomweg 146, 3765 EG Soest.

Kleedkamer project cricketafdeling
kleedkamer-project-cricketafdeling (7421) afbeelding

Het cricketbestuur deelt u mede dat vooralsnog het kleedkamer project stil ligt. Vorige week vrijdag zijn wij telefonisch door de afdeling Verkeer van de gemeente Schiedam geïnformeerd dat de gemeente geen vergunning zal afgeven voor het transport , middels diepladers, van het kleedkamer gebouw via het Hazepad of via het fietspad langs de Windas. Dit is maandagavond middels een e-mail bericht schriftelijk bevestigd. Transport onder het viaduct van de Parkweg is niet mogelijk.

Op dinsdag middag ben ik door het Algemeen Dagblad gebeld. Die hadden een verkeerde versie van de ontstane situatie begrepen en vroegen om commentaar. Ik heb hen de juiste versie van de situatie geschetst en deze is ook door hen goed verwoord in het artikel dat uiteindelijk geplaatst is.

Gisteren is de ontstane situatie uitgebreid besproken door het HB en inmiddels is er contact geweest met de gemeente om tot een gesprek te komen in de zeer nabije toekomst.

Wij zullen u na dit gesprek informeren over het vervolg van het kleedkamer project.

Namens Cricket - en Hoofdbestuur

Bart Kroesen

GEZOCHT: trainers voor de jongste jeugd
gezocht-trainers-voor-de-jongste-jeugd (7420) afbeelding

n het technisch beleidsplan van Excelsior'20 wordt bij de jeugd gesproken over "Opleiden boven winnen". Het primaire doel is niet om de wedstrijden te winnen, maar om van ieder gespeelde wedstrijd of training te leren. Hierdoor gaan spelers stapje voor stapje beter voetballen.

Spelers die zich blijven ontwikkelen, gaan vanzelf wedstrijden winnen. Dat leerproces duurt bij de meesten 14 jaar, van de mini´s t/m de A-jeugd. Wij zijn van mening dat op de jongste leeftijd de meeste progressie kan worden geboekt en dat is precies de reden dat we daar ook hele goede trainers willen. Wij zoeken voor zowel de mini´s als de JO9 goede trainers.

Kun jij je vinden in bovenstaande, ben jij een échte voetballer, kun je goed met kinderen omgaan en wil je deze kinderen écht iets leren? Stuur dan een reactie naar robert@humanlinc.nl en we nemen contact met je op.

Bron: Technisch Jeugd Commissie (door Robert van Gestel)

Foto's
banner 2
In memoriam Hans Kleinekoort
in-memoriam-hans-kleinekoort (7417) afbeelding

Hans Kleinekoort

Een Excelsior- man in hart en nieren, een groot bestuurder, een beminnelijk mens voor zijn vrienden, is op 11 maart jl. overleden.

Zondag 18 februari jl. vertelde Hans mij, dat het niet goed ging met hem en dat hij nog in maanden dacht en zeker niet in jaren.

Ondanks alles bleef hij positief, maar wel realistisch. Helaas werden het maar een paar weken.

Hans heeft ongelooflijk veel betekend voor Excelsior.

1963-1964 - lid elftalcommissie

1965-1966 - 2e secretaris

1969-1970 - algemeen voorzitter, wegens werkzaamheden moeten stoppen

1972 - wederom algemeen voorzitter en dat bleef hij 10 jaar lang tot 1982,

Vanwege deze prestatie werd Hans benoemd tot Ere- Voorzitter

Toen ik in 1985 een beroep op Hans deed om cricketvoorzitter te worden, zei hij spontaan ja en bleef dat vervolgens tot en met seizoen 1992.

Hans heeft bij Excelsior ook in het eerste elftal gevoetbald, maar beleefde vooral heel veel plezier, om jarenlang met zijn vrienden in het 5e elftal te voetballen.


Hij speelde ook nog in het veteranen- cricketelftal.

Een andere passie van Hans, was het vieren van carnaval bij zijn cluppie. Hij kwam als eerste en ging als laatste weg.

Na zijn actieve periode bij Excelsior is Hans in de atletiekwereld terechtgekomen en werd een verwoed beoefenaar van de marathonsport. Hans liep het ongelooflijke aantal van ca 340 marathons!!!

Ondanks dat Hans in Soest woonde, volgde hij heel nauw de prestaties van Excelsior voetbal en cricket.

Hij was bijzonder trots op het landskampioenschap van ons cricketteam.

Hans, zeer bedankt voor de vriendschap in al die jaren.

Onze gedachten gaan nu natuurlijk uit naar zijn echtgenote Dineke, zijn kinderen, kleinkinderen en familieleden, die dit enorme verlies moeten dragen en verwerken.

Hans, makker, rust zacht.

Wij bewaren hele fijne herinneringen aan het verleden.

Koos Gouka

OPZOMEREN CRICKET ACCOMMODATIE 7 APRIL 2018
opzomeren-cricket-accommodatie-7-april-2018 (7414) afbeelding

Zaterdag 7 april aanstaande gaan we weer de cricket accommodatie weer klaarmaken voor het komende cricketseizoen!

Screens ophangen, banken klaarzetten, reclamedoeken ophangen, chalet schoonmaken, etc, etc.

Vorige seizoenen een groot succes met vele mensen die kwamen helpen! Ook dit jaar hopen weer op vele spelers, ouders van jeugdleden, supporters en iedereen die de cricketafdeling willen helpen om straks klaar te zijn voor weer een heerlijke zomer vol met mooi en spannend cricket!

We beginnen 09.00 met koffie, thee en koek. Om 09.30 gaan we aan het werk tot dat alles gedaan is! Jos zal zorgen voor de inwendige mens.

Komt allen!!!

Langs de Lijn
langs-de-lijn (7413) afbeelding

Na de vrijwel voetballoze weekenden was er deze week weer een volledig programma!

Op zaterdag kon vrijwel het hele programma worden gespeeld. Alleen op veld 1 en op veld 3 mocht maar 1 wedstrijd worden gespeeld van consul Otto. De middagwedstrijd van B3 ging daarom als enige niet door!

Meest positieve resultaten waren de 6-2 overwinning van een gehavend A1, de derde zwaarbevochten 2-1 zege van C2 en het 3-3 gelijke spel van het nog ongeslagen C4 na een 2-0 achterstand. De D-afdeling van Edwin Marrevee (5 van de 6 teams verloren) en de E-afdeling van Ton Dijkshoorn (6 van de 8 teams verloren) boekten matige resultaten. Maar volgens beide secretarissen was dat een incident.

Overigens complimenten voor de D-afdeling. Door een paar stoppers zijn een paar teams onderbemand maar dit wordt prima opgelost doordat alle teams meehelpen om de teams compleet te krijgen.

Bij de jeugdteams van Excelsior loopt een groot aantal hele enthousiaste en betrokken leiders en coaches. De meesten hebben alles voor hun team over. Maar er zijn er ook die hierin door slaan. Robert Wagenveld van C4 gaat zo ver dat hij in de kleedkamer achtergebleven kledingstukken gewassen en al bij de betrokken personen thuis komt afleveren.

De derby's tegen onze vaalblauwe vrienden uit Harga worden op het hoogste nivo niet meer gespeeld (het 1e cricket van Hermes is vorig jaar gedegradeerd en het 1e voetbal van Hermes speelt niet meer op zondag). Bij de jeugd daarentegen vinden er komende zaterdag bij ons op Thurlede zelfs 4 derby's plaats: E2, D2, C5 en A2 spelen allemaal tegen het vaalblauw. En zij weten wat dat betekent: Je mag nooit ....

Op zaterdagavond vond ten behoeve vanhet jeugdkamp de Pubquiz plaats in de voetbal kantine. Het was een groot succes met 15 deelnemende teams!

En het waren niet de gedoodverfde favorieten van het team Frank Kleinherenbrink (de winnaars van de laatste Chalet quiz) maar het team van Edgar van der Roer, Adam Woutersen, Juliën Halkes, Hans Zuijderwijk en Suus van Gool dat de verrassende winnaar werd.

Dat er een heel rondje vragen rond het thema alcohol in de Quiz zat heeft dit team zeker geholpen!

Het sparen van veld 1 en veld 3 op zaterdag bleek niet nodig: de wedstrijden op zondag moesten allemaal op kunstgras worden gespeeld.

Voor het 2e was dit een succes: zij boekten met heel hard werken een keurige 2-1 overwinning op de nummer 4 en verlieten daarmee de laatste plaats!

Met het 1e op het kunstgras was het eigenlijk best gezellig met het publiek dicht op het veld.

En gelukkig wist invaller Angelo vlak voor tijd de 2-2 te maken na een 0-2 achterstand. Dit geeft weer een stukje vertrouwen wat zeker nodig is voor het 1e in de laatste fase van de competitie!

Dat was ook fijn voor jubilaris Dave Roozen die de officiële huldiging in ieder geval niet met een nederlaag hoefde te doen. Dave schijnt er nog een seizoen aan vast te plakken om op jacht te gaan naar het record van Arne Clarijs (330 wedstrijden)

Nieuwe voetbalvoorzitter Zoran Nikolic is zich lekker aan het inwerken. Zo zagen we hem donderdag bij de selecties om gezellig mee te eten, was hij zaterdag bij de jeugd aanwezig (ook zijn eigen zoon) en zag hij zondag het 1e een punt pakken!

Het is nog ruim 2 weken tot de Pasen maar Sylvia heeft de commissiekamer alweer omgetoverd in een Paaskamer. Zoals een Rooms-Katholieke vereniging betaamt!!

Dat komt goed uit want we hebben nog een flink aantal competitie ronden te gaan voor de voetbal terwijl ook de eerste enthousiastelingen al zijn gesignaleerd in de kooien!

En Langs de Lijn is overal bij!

Foto's
banner 3
Excelsior'20 JO13-3 - Maasdijk JO13-2 - 2 - 3
excelsior-20-jo13-3-maasdijk-jo13-2-2-3 (7412) afbeelding

Het is weer zaterdag, deze week ontvangen wij Maasdijk JO13-2. De trainer had een zware ochtend, dit mede te danken aan een gezellige Pub Quiz en een klein afzakkertje in café Pleinzicht de avond er voor.

Het is al weer enige weken geleden dat er een wedstrijd gespeeld is, en de trainingen waren beperkt de afgelopen weken. Heeft dit enige invloed op het spel van de jongens?

Deze week is het verslag geschreven door ondergetekende:

"Aangezien er een afmelding was, en het niet zeker was of er nog meer zouden volgen werd de D3 versterkt door Huzo en Khaan uit de D4. Wij hadden in de tweede seizoenshelft 2 wedstrijden gespeeld, en 6 punten behaald. We stonden daarmee op een ferme eerste plek. Een prestatie om trots op te zijn. De enige keren dat wij op de eerste plek hebben gestaan is bij de start van het seizoen, met nog 0 wedstrijden, en dan puur omdat de 'E' van Excelsior de eerste letter van het alfabet is. De jongens waren gebrand om te winnen...... zou je denken.

De jongens hadden voor de wedstrijd de doelstelling meegekregen op druk te zetten en te blijven voetballen. Dat begon goed, en duidelijk was dat de tegenstander het moeilijk had. De tegenstander speelde opportunistisch, en vooral met veel lange ballen. Het was voor onze jongens moeilijk hiermee om te gaan. Rust stand was 0-0.

Tijdens de rust hebben wij de tactiek aangepast, we moeten meer de bal onderscheppen. We kwamen vervolgens snel op 1-0 door een doelpunt van Vinnie. Snel daarna werd het 1-1, en daarna 1-2, en toen 1-3 helaas. Uiteindelijk wist Ferry nog de 2-3 te maken, maar meer zat er niet in.

Het was jammer dat wij de wedstrijd niet naar onze hand wisten te zetten. Onze ploeg was bezig met voetballen. De keeper bouwt op vanaf de 5, centrale verdedigers rand 16, backs diep, middenvelders naar binnen, de 10 en buitenspelers aanspeelbaar, onder de bal zien te komen etc. Maar goed, als je 10 doelpogingen hebt, en ze zitten niet, dan win je ook niet.

Desalniettemin ben ik trots dat er voetbal in de ploeg zit, winnen heb je niet in de hand, maar leren voetballen en plezier wel. Dat zie ik terug in dit team. Wat mij betreft mogen de spelers wel meer trainen, we krijgen te veel afmeldingen de laatste tijd.

Laten we hopen dat meer aanwezigheid op de training leidt tot meer leermomenten en inzet. Dat wordt zeker uitbetaald met nog enkele overwinningen!"

Wedstrijdverslag van: Excelsior'20 JO13-3 - Maasdijk JO13-2
Datum:
Locatie: thuis
Uitslag: 2 - 3

Foto's
ad02.jpg
Wedstrijd Wedstrijdverband Aanvang Terrein Uitslag Wed. nr.
Zestienhoven JO19-1 - Excelsior'20 JO19-1 1e klasse - 4 17-03-2018 16:00 uit 153043
Excelsior'20 JO19-2 - Hermes DVS JO19-1 3e klasse - 7 17-03-2018 11:30 thuis 122031
Excelsior'20 JO17-1 - SVV JO17-1 1e klasse - 4 17-03-2018 14:00 thuis 148553
Vitesse Delft JO17-1 - Excelsior'20 JO17-2 3e klasse - 3 17-03-2018 11:00 uit 154500
VDL JO17-2 - Excelsior'20 JO17-3 5e klasse - 10 17-03-2018 12:00 uit 147677
Excelsior'20 JO17-4 - BVCB JO17-6 6e klasse - 4 17-03-2018 12:00 thuis 147770
Foreholte JO15-1 - Excelsior'20 JO15-1 1e klasse - 2 prom. 17-03-2018 15:15 uit 148649
AGE-GGK JO15-1 - Excelsior'20 JO15-2 3e klasse - 10 17-03-2018 10:30 uit 119694
Excelsior'20 JO15-3 - VFC JO15-3 3e klasse - 11 17-03-2018 10:00 thuis 138739
Excelsior'20 JO15-4 - Hillegersberg JO15-3 5e klasse - 13 17-03-2018 14:30 thuis 138946
Excelsior'20 JO15-5 - Hermes DVS JO15-2 4e klasse - 2 17-03-2018 10:00 thuis 122586
Excelsior'20 JO13-1 - Rozenburg JO13-1 1e klasse - 1 prom. 17-03-2018 12:45 thuis 127339
Excelsior'20 JO13-2 - Hermes DVS JO13-1 2e klasse - 1 17-03-2018 08:30 thuis 121646
VDL JO13-2 - Excelsior'20 JO13-3 5e klasse - 5 17-03-2018 10:30 uit 137930
Rozenburg JO13-4 - Excelsior'20 JO13-4 6e klasse - 5 17-03-2018 08:30 uit 126027
Excelsior'20 JO13-5 - Kethel Spaland JO13-5 8e klasse - 4 17-03-2018 08:30 thuis 146882
Neptunus-Schiebroek JO13-3 - Excelsior'20 JO13-6 8e klasse - 8 17-03-2018 08:30 uit 138397
VFC JO11-1 - Excelsior'20 JO11-1 1e klasse - 4 17-03-2018 08:30 uit 137002
Excelsior'20 JO11-2 - Hermes DVS JO11-1 2e klasse - 1 17-03-2018 08:30 thuis 154018
Excelsior'20 JO11-3 - Kethel Spaland JO11-3 5e klasse - 7 17-03-2018 09:45 thuis 144763
Excelsior'20 JO11-4 - Zwaluwen JO11-2 4e klasse - 1 17-03-2018 08:30 thuis 125631
Excelsior'20 JO11-5 - VFC JO11-11 8e klasse - 8 17-03-2018 09:45 thuis 119149
VFC JO11-6 - Excelsior'20 JO11-6 6e klasse - 3 17-03-2018 11:00 uit 149176
Zoetermeer JO11-8 - Excelsior'20 JO11-7 7e klasse - 9 17-03-2018 08:30 uit 137469
VFC JO11-10 - Excelsior'20 JO11-8 7e klasse - 16 17-03-2018 11:00 uit 129031
Excelsior'20 JO8-1 - Rozenburg JO8-1 1e klasse - 6 17-03-2018 10:00 thuis 120225
Egelant.Boys JO8-1 - Excelsior'20 JO8-3 3e klasse - 8 17-03-2018 09:00 uit 148915
HBSS JO8-1 - Excelsior'20 JO8-4 2e klasse - 3 17-03-2018 08:30 uit 136339
Excelsior'20 JO9-1 - BVCB JO9-1 Hoofdklasse - 3 17-03-2018 08:45 thuis 128535
GLZ Delfshaven JO9-1 - Excelsior'20 JO9-2 2e klasse - 1 17-03-2018 10:30 uit 146078
MSV '71 JO9-1 - Excelsior'20 JO9-3 3e klasse - 5 17-03-2018 09:00 uit 146020
Excelsior'20 JO9-4 - Oude Maas JO9-2 6e klasse - 4 17-03-2018 08:45 thuis 122339
Excelsior'20 JO9-5 - Zwaluwen JO9-3 7e klasse - 1 17-03-2018 10:00 thuis 118257
Excelsior'20 JG1 - Smitshoek JG1 1e klasse - 1 17-03-2018 11:30 thuis 156248
DVSU JG2G - Excelsior'20 JG2 2e klasse - 1 17-03-2018 12:45 uit 156257
Erasmus JG1 - Excelsior'20 JG3 3e klasse - 1 17-03-2018 10:30 uit 156295
Wippolder 1 - Excelsior'20 1 2e klasse - D 18-03-2018 14:00 uit 25535
Laakkwart. 2 - Excelsior'20 2 Hoofdklasse - A 18-03-2018 11:30 uit 27833
Slikkerveer 3 - Excelsior'20 3 2e klasse - D 18-03-2018 14:00 uit 26632
Excelsior'20 4 - VEP 3 3e klasse - E 18-03-2018 11:00 thuis 27227
Excelsior'20 5 - DONK 3 3e klasse - C 18-03-2018 11:00 thuis 26599
Egelant.Boys 3 - Excelsior'20 (za) 1 7e klasse - 13 17-03-2018 14:45 uit 81865
ad03.jpg
Wedstrijd Wedstrijdverband Aanvang Aanwezig Terrein Scheidsrechter Wed. nr.
Zwaluwen JO19-3 - Excelsior'20 JO19-2 3e klasse - 7 24-03-2018 16:45 15:30 uit 122012
MVV '27 JO17-1 - Excelsior'20 JO17-1 1e klasse - 4 24-03-2018 15:00 n.t.b. uit O. Kocak 148526
Excelsior'20 JO17-2 - Zwaluwen JO17-3 3e klasse - 3 24-03-2018 11:30 10:45 thuis Edwin Vollebregt 154527
TOGB JO17-8 - Excelsior'20 JO17-3 5e klasse - 10 24-03-2018 15:45 14:30 uit 147686
Excelsior'20 JO17-4 - Zoetermeer JO17-7 6e klasse - 4 24-03-2018 12:00 11:15 thuis Barry Schoenmakers 147773
Spartaan'20 JO15-3 - Excelsior'20 JO15-1 1e klasse - 2 prom. 24-03-2018 11:15 n.t.b. uit 148614
Excelsior'20 JO15-2 - Wippolder JO15-3 3e klasse - 10 24-03-2018 10:00 09:15 thuis Engin Ulusoy 119684
Rijnm/Hgvl.Sp. JO15-1 - Excelsior'20 JO15-3 3e klasse - 11 24-03-2018 10:00 08:45 uit 138763
Excelsior'20 JO15-4 - BVCB JO15-7 5e klasse - 13 24-03-2018 14:30 13:45 thuis Dennis de Rouw 138949
Excelsior'20 JO15-5 - SVV JO15-2 4e klasse - 2 24-03-2018 14:00 13:15 thuis Michel de Jong 122588
Excelsior'20 JO13-1 - De Betrokken Spartaan JO13-1 1e klasse - 1 prom. 24-03-2018 10:00 n.t.b. thuis Juriaan Buckers 127341
Excelsior'20 JO13-2 - VOC JO13-2 2e klasse - 1 24-03-2018 08:30 07:45 thuis Omar Bourass 121647
Kethel Spaland JO13-3 - Excelsior'20 JO13-3 5e klasse - 5 24-03-2018 08:30 07:15 uit 137946
SEP JO13-2 - Excelsior'20 JO13-4 6e klasse - 5 24-03-2018 13:00 11:45 uit 126009
VDL JO13-3 - Excelsior'20 JO13-5 8e klasse - 4 24-03-2018 12:00 10:45 uit 146886
Excelsior'20 JO13-6 - Capelle JO13-5 8e klasse - 8 24-03-2018 11:30 10:45 thuis Mario Snieder 138348
Excelsior'20 JO11-1 - Zwaluwen JO11-1 1e klasse - 4 24-03-2018 09:45 09:15 thuis Anton de Rouw 136982
Rotterdam United JO11-1 - Excelsior'20 JO11-2 2e klasse - 1 24-03-2018 11:00 10:00 uit 154029
Excelsior'20 JO11-3 - De Betrokken Spartaan JO11-2 5e klasse - 7 24-03-2018 09:45 09:15 thuis Sven Groen 144765
Excelsior'20 JO11-4 - HBSS JO11-1 4e klasse - 1 24-03-2018 08:30 08:00 thuis Zoran Nikolic 125629
Hermes DVS JO11-5 - Excelsior'20 JO11-5 8e klasse - 8 24-03-2018 08:30 07:45 uit 119212
Excelsior'20 JO11-6 - Zestienhoven JO11-5 6e klasse - 3 24-03-2018 08:30 08:00 thuis Wim Buckers 149150
VVOR JO11-5 - Excelsior'20 JO11-7 7e klasse - 9 24-03-2018 13:00 12:00 uit 137430
Kethel Spaland JO11-5 - Excelsior'20 JO11-8 7e klasse - 16 24-03-2018 08:30 07:30 uit 129037
VFC JO8-2 - Excelsior'20 JO8-1 1e klasse - 6 24-03-2018 09:45 08:45 uit 120247
Excelsior'20 JO8-2 - SVV JO8-2 1e klasse - 12 24-03-2018 09:45 09:15 thuis 127708
Excelsior'20 JO8-3 - Capelle JO8-6 3e klasse - 8 24-03-2018 08:45 08:15 thuis 148897
Zwaluwen JO8-2 - Excelsior'20 JO8-4 2e klasse - 3 24-03-2018 08:30 07:30 uit 136311
Excelsior'20 JO9-1 - Smitshoek Abel Cup 21-03-2018 19:00 n.t.b. thuis
Spartaan'20 JO9-1 - Excelsior'20 JO9-1 Hoofdklasse - 3 24-03-2018 12:30 11:30 uit 155301
Excelsior'20 JO9-2 - VOC JO9-2 2e klasse - 1 24-03-2018 08:45 08:15 thuis 146059
Excelsior'20 JO9-3 - VDL JO9-1 3e klasse - 5 24-03-2018 09:45 09:15 thuis 146012
BZC/Zuiderpark JO9-2 - Excelsior'20 JO9-4 6e klasse - 4 24-03-2018 08:30 07:30 uit 155406
Victoria'04 JO9-5 - Excelsior'20 JO9-5 7e klasse - 1 24-03-2018 10:15 09:15 uit 118220
Excelsior'20 JG2 - Concordia JG1 2e klasse - 1 24-03-2018 11:30 11:00 thuis 156256
Excelsior'20 JG3 - Smitshoek JG2 3e klasse - 1 24-03-2018 11:30 11:00 thuis 156291
Excelsior'20 1 - Groeneweg 1 2e klasse - D 25-03-2018 14:00 n.t.b. thuis A.A. van der Kraan 25050
Excelsior'20 2 - RKAVV 2 Hoofdklasse - A 25-03-2018 11:00 n.t.b. thuis F.A. Pille 26364
Excelsior'20 3 - MSV '71 2 2e klasse - D 25-03-2018 13:00 n.t.b. thuis R.L.W. Wessel 26739
Excelsior'20 4 - Overmaas 1 3e klasse - E 25-03-2018 11:00 10:15 thuis M. Wigman 102471
Nieuwerkerk 4 - Excelsior'20 5 3e klasse - C 25-03-2018 12:00 10:45 uit 27735
Poortugaal 4 - Excelsior'20 (za) 1 7e klasse - 13 24-03-2018 13:45 12:30 uit 82918
Excelsior'20 (za) 2 - Leonidas 5 8e klasse - 11 24-03-2018 14:00 13:15 thuis 84023
ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg