Weekbrief 20 - 2020

voorblad
07-06-2020 Wielerronde 100 jaar Excelsior'20
ad01.jpg
​Excelsior'20 zaterdag krijgt nog meer vorm!
excelsior-20-zaterdag-krijgt-nog-meer-vorm (8212) afbeelding

Inmiddels zijn we weer een (werk)week verder en er werd zeker gewerkt achter de schermen. Diverse spelers hebben zich aangemeld om te gaan voetballen in het nieuw te vormen Zaterdag 1.

De tweelingbroers Nathan en Nico de Jager maken een opmerkelijke stap. Nagenoeg hun hele leven hebben ze bij HBSS gespeeld en ook afgelopen seizoen in de 3de klasse. De 28 jarige centrale verdediger (Nico) en spits (Nathan) zijn met assistent Marvin Janssen nog in 2015 gepromoveerd naar de 3de klasse met HBSS.

Kevin van Doorn neemt ook de stap van Harga naar Thurlede. Maar dan van Hermes DVS naar Excelsior'20. De 27 jarige middenvelder heeft al eerder met een aantal toekomstige teamgenoten bij HBSS gevoetbald.

De 20-jarige keeper Dion Engelbracht zal o.a. gaan strijden voor een plek onder de lat. Als 5 jarig ventje is hij begonnen bij Excelsior'20. Na uitstapjes bij VFC, SVDPW, SVV en HBSS is de cirkel weer rond. De afgelopen twee seizoen heeft hij de voorkeur gegeven aan zijn HALO opleiding. De afgelopen 3 jaar was hij keeperstrainer bij de keepersschool van Frank de Ruiter dus het echte keepen begon weer te kriebelen en dat gaat hij dus nu weer doen.

De 20 jarige Elgyn Vriendwijk heeft besloten om zijn eerdere overschrijving naar VVKS in te trekken. Hij komt van Neptunus/Schiebroek waar hij onder Raymond Kraaijbeek heeft getraind. Deze spits speelde in de A-jeugd bij vv Brielle.

Een van de redenen van dit opgezette Zaterdag-team is de mogelijkheid bieden om de JO19 junioren een keuze te bieden. Twee spelers van Excelsior'20 JO19-1 nemen die stap en blijven op zaterdag voetballen. Het gaat om de 19 jarige centrale verdediger Jovanny Lima Alem en Samuel Rocha die zijn favoriete positie heeft op 10 of linksbuiten.

De trainers en de TC zijn verheugd dat er zo enthousiast gereageerd wordt.

Wordt vervolgd.

Markusse Totaal Onderhoud nieuwe (rug)sponsor voor zaterdag 1
markusse-totaal-onderhoud-nieuwe-rug-sponsor-voor-zaterdag-1 (8211) afbeelding

De organisatie rond het nieuwe prestatieve Zaterdag 1 gaat eveneens vorm krijgen. Vanavond is bekend geworden dat Nick Markusse, van Markusse Totaal Onderhoud, de naam van zijn bedrijf achterop het shirt zal plaatsen.

Markusse Totaal Onderhoud is er voor al uw lood- zink- en dakwerken! Van riool tot dak is zijn gemak!

Nick is via Jim van Dorst bij Excelsior'20 gekomen als trainer van JO19-2 (A2). Door zijn werkzaamheden kon hij dat helaas niet meer combineren maar toch is hij onze club niet uit het oog verloren. Vorig jaar werd hij lid van de Business Club en nu maakt hij deze stap! Excelsior'20 is voor de beste en op basis van zijn ervaring de financieel gezondste club waarin de potentiele groei van jonge spelers belangrijk zijn. Dat heeft hij zelf gezien als hij een rondje over het complex deed. Overigens ziet u zijn oude bedrijfsbus, die door hem geschonken is aan de vereniging, meer dan regelmatig staan op ons complex of rondrijden!

Het contract is voor 1 jaar met een optie voor nog een jaar. Uiteraard zal op de voorzijde van ons shirt de naam staan van onze hoofdsponsor D&S Makelaardij.

Nick, bedankt voor het vertrouwen en de samenwerking!

Namens het voetbalbestuur, de technische commissie en de sponsorcommissie, BEDANKT!

ad02.jpg

Er zijn geen uitslagen deze week.

ad03.jpg

Er staan geen wedstrijden op het programma.

ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg