Weekbrief 34 - 2021

voorblad
10-09-2021 Uitnodiging Slotavond cricketseizoen
11-09-2021 Help mee: Afzoomerdag cricket
ad01.jpg
Opzoomerdag was een groot succes
opzoomerdag-was-een-groot-succes (8475) afbeelding

Zaterdag 28 augustus stond de opzoomerdag op de agenda. De bedoeling van deze dag is om het complex, de kantinegebouw en kleedkamer schoon te maken zodat we de deuren kunnen openen voor onze leden en haar gasten. Ook een aantal zware klussen moesten er gebeuren.

De opkomst was voor deze eerste keer goed, zo veertig mensen kwamen hun handen uit de mouwen steken om alle klussen te klaren.

Een geweldig gezicht om de mensen bezig te zien over het gehele complex en het resultaat mocht er zijn, grote klasse.

Wat hebben we allemaal gedaan;

De bar, keuken, koelcel, bunker, kantine, bestuurskamer, commissiekamer, alle ramen, de toiletten, de kleedkamers, tribune, dug-outs, reclameborden, het gehele complex werd schoongemaakt en ziet er weer spik en span uit. De koelkasten werd gevuld met ons nieuw assortiment en de snoep is weer bijgevuld. Ook een aantal zware klussen werden door vele sterke handen geklaard, de stelling waar de reclameborden aan hingen werd geheel verwijderd en afgevoerd. Het ballenhok ondergaat een grote renovatie maar eerst moesten alle kasten gesloopt worden. Ook moesten er doeltjes naar het cricketveld gebracht worden.

Enorm veel zaken die door deze mensen werd gerealiseerd, door enorm hard te werken.

Het was mooi om vele oude bekende gezichten te ziet die er altijd bij zijn, maar ook vele nieuwe gezichten veelal ouders van onze jongste jeugdleden, de vele kinderen die kwamen helpen en zelfs hele gezinnen.

Door het harde werken zijn we klaar om de deuren te openen en de leden en gasten te verwelkomen op een mooi schoon complex, laten we er allemaal op toezien dat dit zo blijft.

Wij willen alle mensen die gisteren aanwezig waren enorm bedanken voor hun inzet om alle klussen die we voor ogen hadden uit te voeren. Alle andere leden willen we oproepen om op een of andere manier de handen uit te mouwen te steken want alle hulp hebben we nodig.

Voor nu kunnen de deuren geopend worden maar om alles goed te laten draaien hebben we heel hard mensen nodig voor achter de bar of keuken en zijn we dringend op zoek naar mensen die een wedstrijd willen fluiten. Het is niet wat wil ik, maar wat ga ik doen om mijn steentje bij te dragen. Stuur ons een mail met wat U ga doen voor deze mooie club. Dit geldt niet alleen voor de ouders, maar ook voor onze seniorleden, voor de recreanten maar ook onze selectiespelers, de zamivo spelers en de niet spelende leden. Dus hierbij een oproep stuur ons een mail en wij zorgen ervoor dat U uw steentje kan bijdragen. Ons mailadres is vrijwilligerscom.exc20@gmail.com

Laten we er een mooi seizoen van maken gedragen door ons allen. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.

Alvast bedankt,

Sandra, Mandy, Daan en Dave

Bron: Vrijwilligerscommissie (door Dave)

Kledinguitgifte

De kledingcommissie heeft niet stilgezeten! De laatste weken wordt hard gewerkt aan het klaarmaken van de kledingpakketten voor de jeugd en senioren.

De jeugd kan dinsdag 31 augustus en woensdag 1 september tussen 18.00 en 19.30 uur langskomen. De senioren kunnen op donderdag 2 september hun pakket ophalen.

Belangrijk om te weten: de pakketten worden meegegeven aan iedereen die minimaal 1 termijn contributie betaald heeft! Heb je dit nog niet gedaan, dan zal je geen kledingpakket mee krijgen!

Bij de uitgifte zul je een document dienen te ondertekenen (of de ouder/verzorgeri ngeval van jongere speler) met de ontvangen artikelen. Belangrijk dus om als ouder/verzorger mee te komen!

Het gratis trainingssetje van Patrick/Brandsfit kan nog tot 31 augustus besteld worden. Ook hiervoor geldt de voorwaarde dat je, naast vorig jaar lid geweest en alles betaald, ook per 31 augustus minimaal 1 termijn betaald hebt!

Heb je geen mail of SMS meer met je login voor Club collect, voor de contributiebetaling, laat het even weten via ledenadm.exc20@gmail.com.


ad02.jpg

Er zijn geen uitslagen deze week.

ad03.jpg

Er staan geen wedstrijden op het programma.

ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg