Weekbrief 38 - 2021

voorblad
13-11-2021 Prinsenbal
ad01.jpg
GROTE CLUBACTIE GAAT WEER VAN START !!!!
grote-clubactie-gaat-weer-van-start (8494) afbeelding


Ook WIJ gaan weer van start. Ook Excelsior '20 gaat weer beginnen met het verkopen van loten voor de Grote Club Actie. Na een zeer succesvol jaar gaan we hopelijk weer een hoop geld ophalen voor onze club. 80 % van alle verkochte loten gaat direct in onze eigen club kas.

Met deze opbrengsten kunnen we blijven doen waar we goed in zijn. Zo hopen we in de toekomst nog vele leuke en gezellige jeugdactiviteiten te organiseren.

Vanaf zaterdag 25 september 2021 zullen de verkoop boekjes weer uitgedeeld gaan worden aan alle jeugdteams van de JO-8 t/m JO-13 en de meiden van MO-9 t/m MO-15.

We willen hierbij gebruik maken van alle contactouders. Zij kunnen, op de club, de boekjes ophalen in de commissie kamer en deze uitdelen binnen de teams.

Ook dit jaar zullen er weer prijzen beschikbaar gesteld worden voor de beste loten- verkopers. Maar belangrijker, ook voor het best verkopende team staat er een hele mooie team prijs te wachten.

​Corona versoepelingen
corona-versoepelingen (8487) afbeelding

Het ministerie heeft aangegeven dat er corona versoepelingen toegepast kunnen worden bij sportkantines vanaf zaterdag 25 september.

Hoe gaan we hiermee om bij Excelsior'20 nu we weer mogen sporten, na afloop kunnen douchen en een ieder zijn/haar team mag supporteren?

De belangrijkste regel is: Blijf thuis met klachten en laat je testen bij de GGD.

Er is besloten dat een ieder wel eten en drinken kan bestellen/afhalen in clubhuis de Toekomst. Het betalen zal met de PIN moeten gebeuren. Op petflesjes moet tegenwoordig statiegeld berekend worden. U kunt uw lege petfles kwijt in de grote oranje bak, de opbrengst zal voor het jeugdkamp zijn. We kunnen helaas geen geld retour geven.

Het eten en drinken nuttigen zal buiten moeten gebeuren. Nu het nog heerlijk weer is, is deze regel makkelijk op te volgen.

Door het op deze manier te organiseren kunnen de vrijwilligers hun eigen taken blijven doen en kunnen we het toch aangenaam maken voor een ieder.

Aanstaande zaterdag de 25e zijn een paar officiële handelingen die verricht gaan worden zoals de overhandiging van de Koninklijke Erepenning om 11.00 uur door burgemeester Lamers en om 13.30 uur de officiële opening van de Green Boarding door wethouder Laan. Dit zorgt ervoor dat het iets anders gaat op ons schitterende complex dan u gewend bent maar geniet in het zonnetje van deze officiële momenten.

Daarna zal ons vlaggenschip hun eerste competitiewedstrijd thuisspelen tegen Blijdorp met na afloop muziek op het terras van DJ Jordy!

Genoeg om even naar sportpark Thurlede te komen voor een gezellige dag en ons eerste verdient uw steun!

Het is even geleden maar u weet het waarschijnlijk nog wel: 15 minuten en tijdens de wedstrijd van het eerste moet de drank in plastic glazen geschonken en dit kunt u alleen maar nuttigen op het terras!

Het voetbalbestuur

banner 0
ad02.jpg

Er zijn geen uitslagen deze week.

ad03.jpg

Er staan geen wedstrijden op het programma.

ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg