Weekbrief 51 - 2021

voorblad
09-01-2022 Nieuwjaarsreceptie
ad01.jpg
Op naar een mooi 2022

Het zijn bijzondere tijden, waarin alles anders gaan dat we gewend zijn. We hebben een online ALV, mogen geen feesten houden en staan op sportief gebied stil. En dan is het vooral de vraag wanneer we weer echt aan de slag mogen. Nu kan onlinevergadering best goed zijn. Onze ALV werd best goed bezocht en leverde mooie idee├źn op over bijv. de manier waarop we op zondag leuke dingen in de kantine kunnen doen. Houdt de website en alle andere sociale media in de gaten om te zien wat u kunt komen doen.

Als gevolg van alle beperkingen kan de nieuwjaarsreceptie weer niet doorgaan en dat is heel jammer. Vooral het feit dat we de jubilarissen niet in the spotlights kunnen zetten is een gemis. En omdat de jubilarissen niet naar de club kunnen komen, gaat het bestuur naar de jubilarissen toe! Mooi rondje met alle toeters en bellen die bij een jubileum horen. De foto's komen op alle media te staan.

Met de kerstdagen voor de deur en 2022 dat staat te popelen wensen we iedereen, ondanks alle beperkingen, fantastische dagen toe. Praktische tip: laat zoveel mogelijk mensen mee vieren, want gedeelde vreugd is dubbele vreugd! We hopen iedereen volgende jaar weer in levende lijve te mogen begroeten!

ad02.jpg

Er zijn geen uitslagen deze week.

ad03.jpg

Er staan geen wedstrijden op het programma.

ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg